Välkomna till Tidaholmsbygdens Häst Klubb!

Våra hästar och ponnyer

Tack till ungdomssektionen som skrivit presentationerna av våra ponnys och hästar samt tagit många av bilderna.

Pablo

Pablo G.V.L är en valack född 2015. Pablos pappa heter Joepie V/D Wateringhoeve och hans mamma heter Electra G.V.L. Pablo är en av ridskolans nyaste hästar. Han är väldigt nyfiken och trevlig.

Lipton

Född 3 februari, 2002

Pappa; Linas Stray Cat.
Mamma: Zirtz.
Ägare: Bo Eckerlid

Liptons pappa var en quarter/travarekorsning.
Lipton är en trevlig häst som alltid vill göra sitt bästa för sin ryttare. Lipton är en vaken och alert häst och tycker om att göra det mesta i ridningen.

Indie

Indie är en av våra största hästar och hans riktiga namn är When in doubt. Hans mamma heter Yesagin och hans pappa heter Whenever.
Innan Indie kom till oss var han en duktig fälttävlanshäst på Irland så han tycker det är extra kul att ungdomssektionen har byggt en ny terrängbana så han får visa hur duktig han är.

Mickey Dee

Han är en mysig b-ponny född 2015. Han är en härlig lugn skötssam kille, han leker gärna med dragkedjan på din jacka och gillar gos. Mickey är import från Irland och kom till ridskolan 2021.

Benny Hedgehog

Valack f. 2014

Mankhöjd: 157 cm

Benny gillar att gosa och vill gärna bli klappad och ompysslad.  

Brolle

Brolle är en fjordvalack som är snäll mot allt och alla!
Födelseår: 2010
E okänd
U okänd

PD

Pd är en D-ponny valack född 2009 som älskar att mysa i boxen! Hans riktiga namn är Paso Double. Han är en av favoriterna bland barnen men han kan ridas av både nybörjare och mer erfarna ryttare. Dressyr är hans starkaste sida, han tycker även om att hoppa, men det bästa han vet är lugna uteritter.
Pd är en ponny som är lugn och snäll i alla lägen.

Churt

Detta är Churchtown Glare men han kallas Churt! Churt är en d-ponny valack född 2011. Hans mamma heter My fair lady och hans pappa heter Monaghanstown boy. Churt är en väldigt snäll och rolig ponny. Både nybörjare och rutinerade ryttare kan rida honom!Churt tycker om att rida ut och hoppa! Han är en riktig godisgris och tackar inte nej till ett par godisbitar. Det bästa han vet är när han blir ompysslad och får gott godis

Kingen 

Kavsgaards Kingsland, även kallad Kingen, är en c-ponnyvalack som är 2010. Hans pappa heter King Louis S och hans mamma heter Kavsgaards Belinka. Kingen är en häst med en stark personlighet och han är tydlig med vad han tycker är roligt. Uteritter är en stor favorit!

Svitra

Svitra är en stor favorit bland dom lite mindre barnen! Hon är världens snällaste och älskar godis. I ridningen är hon pigg och framåt och är lätt att rida!
E: Okänd
U: okänd
Ras okänd
Höjd: b-ponny

Joker

Joker är en valack på 155 cm och han är född 2004 . Jokers mamma heter Irish Coffee och hans pappa heter Capirossi.
Joker är en favorit bland många av barnen på ridskolan, han är väldigt arbetsvillig och gillar verkligen att hoppa! 
Ägare: Anki Rosenberg

Isak

Isak är född 2015 och är ridskolans minsta ponny. Hans mamma heter Jesus v.d Wilgenkamp och hans pappa heter Erikslunds Granat. Isak är en shetlandsponny som charmar de flesta och han är lika snäll som han är söt.


Diablo

Diablo är en valack född 2007. Diablos pappa heter Lambourgini och hans mamma heter My Fair Lady. Diablo gillar att mysa i boxen och är jätteduktig på att hoppa. Ungdomssektionen var med och sponsrade vid inköpet av Diablo!

Jim

Rathanech Jim, även kallad för Jim, är en d-ponny valack född 2011. Jims pappa heter Martan Phaidin Nhoir och hans mamma heter Ballybrit Lady. Jim är en snäll och stabil ponny som ibland har en räv bakom örat. 

Flash

Flash är en unghäst som håller på att ridas till för att så småningom kunna gå med i lektionsverksamheten.

Topi

Topi är en unghäst som håller på att ridas till för att så småningom kunna gå med i lektionsverksamheten.